Untouched.

Mama. La naiba, ce vrea? Credeam ca s-a obisnuit ca noaptea sa nu fiu acasa. M-am saturat sa-i indrug aceleasi minciuni. ”Am invatat pentru un examen, la o prietena”, ”Am fost la o petrecere”. Si credeam ca si ea s-a saturat sa o mint si ca a invatat sa-mi creada propriile minciuni. Ah, a inchis. Mai bine. Telefonul pe silent. Chiar daca s-a terminat acum.

B isi deschide geanta. X, pentru prima data, nu astepta momentul asta. Nu ii vroia banii, nicidecum. Se inroseste putin la fata. Ii este rusine. Si trebuie ca el sa mai aiba nevoie de ea. Pentru ca nici nu-si imagineaza ca nu o sa-l mai vada vreodata. B pune banii pe masa. Ea ii prinde mana, strangandu-l usor.

”Considera asta ca fiind un discount. Nu vreau sa ma platesti, data viitoare.”
”De unde stii ca o sa mai fie o data viitoare?”
”Nu am de unde sa stiu, desigur. Doar sper.”

Pentru X nu a fost amuzant sa ii vada fata mirata lui B dupa ultima fraza. Pana la urma, ce o facea sa creada ca o sa mai fie o data viitoare? Ideea ca nu o sa-l mai vada nu ii dadea pace. Intinsa pe pat, il priveste atent. Ii observa rigiditatea, exactitatea miscarilor. O cheama. Trebuie sa plece. La iesirea din hotel, o saruta. O face sa cada din nou. Ii cheama un taxi. Directia: acasa.

W, Y si Z s-au descurcat bine aseara. W a avut de a face cu o lesbiana, Y si Z cu aceiasi barbati bogati, nemultumiti de sotii si de eventual amante. Dar nici ele nu au de ce se plange. Inca o seara se incheie pentru X. Trebuie sa intre usor pe usa apartamentului ei de la periferie; Mama probabil ca doarme. La intrarea in bloc, isi musca buzele amintindu-si de o seara pe care nu o va uita prea curand.

Deschide usa.

”Ai avut o seara plina, nu? Plina de burtosi nesatisfacuti de ce au acasa, care ajung la curve ca tine.”

Scapa cheile.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: