Now, you’re in NY.

Eh, pana la urma nu conta atat de mult meseria lui. Tinand cont ca de cand si-a schimbat stilul de viata a dorit sa apara macar pe o coperta de revista, nu doar in niste sedinte foto ale unor amatori uimiti de rosul parului ei. Deci, poate fi sansa ei.

”Scotch?”

Pe cel mai dulce ton al vocii ei. Primul sarut cu fotbalistul, sa-l numim… D., si primul blitz care ii orbeste privirea. Ganduri, coperti, articole, lux. O viata pe placul ei, ce are acum la patrat. Iesirea din Ohm. Jeep-ul lui, si camera de hotel. Arata bine, amandoi. 20 de minute. El e la inaltime, ea e sub pamant. Poate or sa reuseasca sa ”aranjeze” si aspectul asta. ”Macar cat un meci de fotbal”, gandeste X sec, gandindu-se instantaneu la B. Aceeasi rutina de dupa. E bine platita. Accepta banii. Il saruta, inchizand si strangand din ochi. Acum chiar se simte ca o curva. Urmeaza insa zile pline. Stie asta.

”X, trebuie sa ies putin, ramai la masa, nu?”
”Te astept.”

Timp in care roscata pune o armata de paparazzi pe urmele ei, si ale lui D. Urmariti pana la hotel. Urmariti in hotel. De precizat, fotbalistul e de calibru. Nu i-ar conveni nicidecum ca pozele sa fie publicate. Trebuie, trebuie sa ajunga la un acord cu X. X care ajunge la Z radiind de fericire.

”L-ai revazut pe B.?”
”Nu, mi-am vazut viitorul in 30 de minute.”

Presa de dimineata vuieste. Primul blitz care a orbit-o pe X este pe prima pagina. Restul, inca nu a aparut. Insa cum a reusit X sa puna presa de partea ei? Si, ce-i mai important: Cum il va indupleca pe D.?

”Roscata inalta fura mingile lui B. F.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: