Mama do?

Iesirea din Ohm. X nu stia cum s-au descurcat prietenele ei. Este putin curioasa, mai ales in legatura cu Z, fata care sta mai mereu pe langa X, novice fiind. Dar cui ii mai pasa, din moment ce acum sta la bratul grizonatului. Peste 5 minute, sta pe scaunul din dreapta al Tucsonului grizonatului. Sa-l numim B. Lui X nu i se intampla prea des sa fie atrasa fizic de un tip pe care il agata la intamplare, insa de data asta simte ca ar putea fi ceva intre ei doi, ceva avantajos pentru ea, cel putin in pat. Lucrul asta, din pacate pentru ea, nu se intampla prea des. Indragostita cu adevarat nu a fost niciodata.

Soseaua e umeda. X simte umiditatea. Ajunsi la Intercontinental, B parcheaza discret. Iese din masina, deschizandu-i ulterior usa roscatei. Exact asa cum trebuie. Trec de receptie. O camera, o noapte. Nu e necesar mai mult, pana acum. Etajul 6, camera 185. Usa se deschide. Hotel de lux, camera de lux. Din cateva priviri, X inspecteaza locul. El toarna o bautura pe care ea nu o poate identifica imediat. Ciocnesc. Ea il priveste timid, suficient ca el sa arda. Ea simte caldura.

”Apa rece. Sunt pierduta.”

Se intampla foarte rar ca o minte rece ca a ei sa gandeasca pana in punctul asta. O extrema a mintii ei, unde nu trebuia sa ajunga vreodata. Iese din baie, fara zgomot. El se elibereaza de sacou. Ea simte prin rochia-i scurta cum transpira propriu-zis in fata lui. Fara indoiala, i s-ar arunca in brate. Au facut cunostiinta in bar, este genul de barbat de care are ea nevoie. Sinonimul perfect pentru ”barbat” ar fi in dictionarul lui X ”protectie”. Pe plan material, emotional. Si ghici, B pare sa fie cel ales. Un nou contact vizual, 4 ochi verzi se intalnesc, sorbind unul din altul. Fara cuvinte.

Ea priveste ceasul. Ochii i se inchid si i se deschid o data cu ritmul impus de el. Se ridica, si coboara. Urca in nori de cateva ori. Nu sta sa numere, oricum ar fi pierdut sirul. El continua, ea continua, continua sa danseze, conectati. Pierde notiunea timpului, in timp ce strange cearsaful de pe pat in mana dreapta, dupa care trage. Cearsaful cade, el cade. Respira adanc. Expira. Perna e uda, parul ei e ud. Ea se simte implinita. Ii zambeste. Desi considera asta ca fiind un cliseu, il saruta. Dupa sarut, isi da seama ca poate nu este doar un cliseu. Poate este teama ei de implicare sentimentala, acest refuz impus al unui nevinovat sarut. Fata i se blocheaza. Trebuie sa mearga la baie. Ii suna telefonul. Un gand gingas dar in acelasi timp vinovat, ii trece prin minte.

What would my mama do,
if she knew…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: