Back to black.

Back to black.
decembrie 31, 2009 de gabeeeh
Intoarsa in trecut, X descopera cum viziunile ii erau cu totul schimbate. Vroia sa aiba puterea de a percepe mintea umana, si de a-i invata si pe altii cum sa o faca, dar dupa ce dobandea capacitatea intelegerii pentru ea, multumindu-se asadar cu un salariu de debutant in invatamant. Camera ei era plina de dosare si de carti, mai vechi sau mai noi. Ii placea sa miroasa cartile vechi, si sa le citeasca imbracata in pijama, nepieptanata, lumina difuza si o cana de ceai. Adaugand niste muzica pe fundal, X isi infrumuseta viata in fiecare weekend. Nu avea nevoie sa cunoasca persoane noi, iar singura prietena ii era M, colega ei de banca.

Sa se gandeasca X la saracie? Nu se pune problema, ea era multumita cu viata ei, deoarece avea planuri de viitor, idei care trebuiau sa fie aplicate. O data aplicate, X urma sa duca un trai decent, alaturi de cartile ei vechi si de nelipsita cana de ceai. Dar X, X niciodata nu s-a gandit sa aleaga calea mai scurta catre succes. Dorea sa razbata pe propriile-i picioare, sa fie cea mai buna, sa fie apreciata la adevarata-i valoare. Si intr-adevar, pana atunci era cea mai buna, intr-o competitie muta.

Ce-a schimbat-o pe X? Ramane de aflat. Cert este ca isi aduce acum aminte de toate aceste lucruri dintr-un penthouse new-yorkez, in Manhattan. Adora sa stea pe terasa.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: